Reacties

Wilt u een reactie geven op een behandeling? Wij horen dat graag!
Klik hier om uw reactie achter te laten.

19 reacties:

 1. Hallo Frank.
  De huisarts heeft mij verwezen naar de neuroloog
  in Zwolle. Ik blijf last houden van de bilspier met uitstraling naar het linkerbeen.
  Mijn broer en mijn vader hebben precies dezelfde klachten gehad.
  Ik hou je op de hoogte.
  Groeten.
  Henk Wijnhoff.

 2. Goedenmorgen
  Ik wilde jullie namens mij en mijn zoon bedanken
  Hij kwam bij jullie omdat hij al maanden last van zijn voeten had, huisartsbezoekjes, fysiobehandelingen niks hielp het werd alleen maar erger
  De behandelingen bij jullie hebben enorm geholpen de pijn is weg hij kan zelfs weer voetballen wat hij ook maanden niet meer gedaan had
  Met vriendelijke groet
  Marian en Moreno

 3. 4 Maanden lang liep ik met hevige buikpijnklachten zonder duidelijke oorzaak. Na bezoeken aan o.a. gynaecoloog, uroloog en internist en diverse onderzoeken om achter de oorzaak te komen had ik nog steeds buikpijn en was er geen duidelijke oorzaak te vinden. ‘Kom over een half jaar nog maar eens terug en dan maken we wel weer een scan’….. Ja? Gaat mijn buikpijn daarmee over?
  Toevallig had ik enkele weken daarvoor Frank Weerstra en Petra Camphuis van Praktijk de Kern ontmoet.
  Het gesprek kwam terloops op mijn buikpijn en Frank zei: “Mocht je na al het dokteren toch buikpijn blijven houden, dan mag je gerust bij me langs komen op de praktijk. Ik heb op mijn buikpijnpoli mensen gezien die soms al jarenlang dokteren met onverklaarbare buikpijnklachten en na een paar behandelingen bij mij zijn ze klachtenvrij. Ik was nog nooit bij een osteopaat geweest en dacht: Nou ja, baat het niet, dan schaadt het niet’…’Niet geschoten is altijd mis’. Het was voor mij wel een uur of 2 rijden, maar het vertrouwen in Frank was dusdanig groot dat ik het toch gedaan heb. Inmiddels heb ik 2 behandelingen gehad ( waarbij hij met zijn handen mijn darmen vlgs. bepaalde technieken beweegt). Bizar, maar ik was na de eerste behandeling al van mijn hevige klachten af, toch nog een nabehandeling gedaan en nu ben ik zo goed als helemaal klachtenvrij.
  Frank, super bedankt! Fijn dat ik je mocht ontmoeten, een echt mensenmens en fijn dat je me zo kundig hebt behandeld.
  Ik hoop dat er nog veel mensen dezelfde positieve ervaring mogen hebben als ik door jouw ‘gouden handen’.
  Vriendelijke groet, Marijke

 4. Afgelopen weekend kreeg ik een enorme buikpijn met koorts. Mijn darmen zaten verstopt, opgeblazen buik, rugpijn, nekpijn en hoofdpijn. Daarbij voelde ik me ook nog erg down. De vrijdag daarna ben ik door Frank behandeld via de buikpijnpoli. Hij heeft mijn darmen en andere buikorganen behandeld.
  Deze behandeling heeft mij een enorme opluchting gegeven. Mijn darmen reageerde vrijwel meteen, buikpijn weg en ik was zelfs van de nek en hoofdpijn af. Wat een opluchting en ik voelde me weer happy! Dank Frank!

 5. Ik kwam bij Frank terecht voor mijn schouder en rugklachten. Al een aantal jaar last van mijn schouder en al veel behandelingen bij de fysio gehad. Maar zonder resultaat.
  Ook mijn onderrug begon op te spelen. Hardlopen en intensief sporten was geen optie meer.
  Na 2 aangename behandelingen bij Frank was ik van mijn schouder en rugklachten af.
  Mijn schouders zijn ontspannen, kaakklemmen is verholpen en de vele hoofdpijn is verleden tijd.
  Ik loop weer mijn rondje, sport weer als vanouds en dit alles zonder klachten.
  Dit is zo bijzonder en ik ben Frank dan ook ontzettend dankbaar!

 6. Met diverse klachten vanwege MS en nasleep van chemotherapie heb ik bij Frank een behandeling gehad. Van tevoren had ik geen verwachtingen en enige scepsis, maar onterecht! Na de behandeling (bijna 2 weken geleden) heb ik veel meer energie, geen spierpijn en geen rugklachten meer en dat geeft ook mentaal een positieve boost. De behandeling is geheel pijnloos, anders dan conservatieve behandelingen en zeker de moeite waard. Nogmaals bedankt!

 7. Als therapeut zijnde, vond ik het erg moeilijk om een goede therapeut te zoeken voor een behandeling van mijn rugklachten. Mijn man kende Frank. ( ik kom zelf uit Malden, dus niet naast de deur).
  Na één bezoekje aan Frank ben ik geheel van mijn rugklachten af. Ook ontdekte hij dat mijn linker schouder niet deed wat deze moest doen. Een mobiliteit probleem van jaren. Ook opgelost. Helemaal verbaast.
  Nu zo’n twee weken later, gaat het uitstekend. Geen last. Ook ik sta weer helemaal goed op aarde, slaap weer goed, kan weer sporten en wandelen, etc. Zelfs kaakklemmen tijdens het slapen, doe ik niet meer.
  Hij heeft veel meer opgelost. Erg kundig en hij gebruikt een mooie en zachte methode om van klachten af te komen. Een topper!

 8. Met verdacht op een hernia en verschrikkelijke stekende pijn in de hamstring bij Frank terecht gekomen. Hij heeft met de eerste behandeling de stekende pijn uit de hamstring weten weg te halen door in mijn lies een spier “van de handrem te halen” zoals hij zelf zegt. Ik wist niet wat me overkwam. Daarna nog een keer terug geweest, maar de stekende pijn is niet meer terug gekomen. Nu afwachten op de MRI voor verdere behandeling.

 9. Na mijn bezoek bij Frank Weerstra afgelopen vrijdag is er zaterdag nog een MRI gemaakt,.
  Vandaag daarvan de uitslag gekregen van de neuroloog die tot zijn verbazing heeft waargenomen dat de hernia die in mijn rug zat was verdwenen. Hem verteld over mijn behandeling en dat ik ook alles weer kan.
  Neuroloog in kwestie vond dit echt bijzonder zei ook dit in zijn achterhoofd te nemen om anders mensen door te sturen.
  Met deze uitslag ook mijn leidinggevende gebeld en deze is al druk in de weer met het vertellen van het resultaat wat ik heb behaald door Frank…
  Ik heb 2 jaar met mijn schouder gelopen een jaar met mijn hernia…en na bezoek en behandeling…pijn vrij kan alles weer…hoe bijzonder dit voelt kan ik niet uitleggen maar mijn advies voor diegenen die dit lezen…echt laat Frank Weerstra je behandelen…je zal zien de wereld ligt weer voor je voeten…

 10. “Gisteren bij Frank Weerstra geweest….
  Voor mijn schouder, en met uitleg begonnen aan behandeling.
  Het resultaat is gewoon eng ik kan mijn arm bewegen ook boven mijn hoofd zonder pijn…zo blij…nu kijken of de reset zo blijft…duim duim..
  Loop verder al een jaar thuis met een rug hernia, na pijnbestrijding wat niet mocht baten toch mij ingeschreven voor behandeling.
  Na behandeling was het gevoel gewoon raar…geen heftige pijn meer en ik kan mijn stappen weer uitzetten.
  Vervolg afspraak gemaakt om te kijken voor resultaten… vooralsnog….gaat het goed”

 11. Eerst zien dan geloven, was mijn gedachte.
  Na een ongeval in 2015, 5 ribben, schouderblad en sleutelbeen gebroken. Veel verschillende behandelingen gehad die hulp en verlichting gaven. In nov. 2020 de behandeling van Frank ondernomen, die zeker anders is. Ik heb deze maanden de tijd genomen om te kijken en te voelen hoe dit zich verder ging ontwikkelen. En ik kan melden dat ik weer een nieuwe start heb gemaakt, de klachten zijn tijdens de behandeling verdwenen en zijn deze maanden nog steeds niet terug. Na een half jaar gaan we kijken hoe ik er dan voor sta, en ik ben zeer hoopvol. Alles gaat beter ik bouw geen bezwarende spanningen rond mijn schouder op, kan b.v. weer ontspannen sporten en slapen.

  Update mei 2021: Ik ben twee keer bij je geweest voor mijn schouder klachten (motor ongeluk).
  Je hebt mij prima geholpen in slechts twee sessies.
  We hebben toen een 3e gepland om nog even alles door te nemen omdat het er zo goed uit zag meteen al tijdens de behandeling.

  Het gaat dan ook nog goed zelfs na 4x tennissen in een week blijven de klachten weg.
  Ik hoop dat je heel Nederland met jou behandeling van zijn klachten kan bevrijden.

 12. Ik ben 64 en had dit jaar al 16 behandelingen bij manuele therapeuten gehad.
  Zonder resultaat..ik kan al maanden niet wandelen zo een pijn had ik in mijn onder rug en uitstraling naar mijn been.
  Dank zij een tip kwam ik 2 weken geleden bij Frank weerstra terecht.
  Ik kreeg een hele duidelijke uitleg wat waarschijnlijk de oorzaak was. Ook dmv een skelet en tekeningen.
  Klonk heel logisch.
  Eigenlijk was de behandeling heel simpel en totaal niet pijnlijk.
  En de dagen erna. De stijfheid trok weg en ik kon weer wandelen. Bouw het wel steeds op maar het gaat goed.
  Helaas door corona is vandaag de 2e behandeling geannuleerd.
  Maar het helpt…..fantastisch.

 13. Ik kwam met vervelende klachten in mijn bekken via een vriendin bij Frank terecht.
  Had ik dat maar eerder gedaan! Na twee behandelingen was ik bijna van mijn klachten af! Omdat Frank er op stond dat ik helemaal van mijn klachten af zou komen heeft hij me na de laatste behandeling nog 3 x heel kort behandeld. Als verpleegkundige wil ik graag weten hoe alles werkt in het (maar vooral mijn) lichaam. Frank legde mij duidelijk uit waardoor mijn klachten zijn ontstaan en waarom ik klachten heb/had. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.
  Dankjewel Frank!

 14. Met onze onrustige en niet goed slapende baby van 4 maanden oud bij Frank geweest. Na de 3e behandeling slaapt hij nu al dagen heel goed! Waar hij eerder elke nacht een paar keer wakker werd, slaapt hij nu na zijn laatste fles door tot een uur of 7. Ook het in slaap vallen gaat een stuk beter. Echt zo fijn! Voor ons maar ook voor hem.

 15. Na een longembolie met longfunctieverlies in 19 93 jaarlijks een behandeling gehad van een fysio- en manuele therapeut. Klachten in de schouders, bovenrug en armen en lage rugklachten. Niets hielp. Nu na 2 behandelingen bij Frank verlost van de klachten. Ik kan zelfs weer dieper inademen!
  Frank bedankt!

 16. Na een val van een trap heb ik schade aan mijn SI-gewricht opgelopen. Na twee behandelingen is mijn mobiliteit enorm toegenomen. De pijnklachten zijn nagenoeg verdwenen. Het is prettig dat Frank helder is over wat hij aanpakt en welk effect het heeft. Daarbij heb ik een frozen shoulder, die me permanent beperkt. En passant heeft Frank deze klacht meegenomen en ik ben heel blij met de toename van mobiliteit in de schouder. Er is dus toch nog iets mogelijk!

 17. maanden lang een zeer pijnlijke overbelaste voetpeesplaat gehad, shockwave bij de fysiotherapeut ondergaan wel verbetering maar na 6x toch nog pijn.
  Nu een keer een behandeling bij Frank de osteopaat en ik ben bijna pijnvrij.
  Frank is zeer vakkundig en pakt meerdere gebieden van het lichaam aan, wie had nou gedacht dat het trekken aan een oorlel zoveel effect zou hebben op een andere pijn locatie.
  Ook voor pijn in de buik en schouderproblemen is dit HET adres.

 18. Hoe bijzonder, jaren pijn en na 1 behandeling al veel minder pijn. Kundigheid, ervaren en kijken naar het hele systeem, heel fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *