Tarieven

Tarieven osteopathie / buikpijnpoli

Alle intakes en vervolg consulten ongeacht duur vanaf 01-01-2022:   
€ 95,-     Declarabel bij alle zorgverzekeraars (met alternatieve zorg in het pakket)

Babies alle klachten :    € 70,-

 

Tarieven massage 

Eerste consult, deze bestaat uit een intake en behandeling (duur 1,5 á 2 uur):
€85,00

Vervolg consult (1 uur):
€55,00
Vanaf 1 maart 2023 €60,00

Toelichting massagebehandeling
Mijn behandeling stem ik af op jouw situatie. Daarvoor heb ik informatie nodig over welke klachten er zijn en welke factoren meespelen. Factoren als leefstijl, voeding, omgevingsfactoren en emoties. Dit gebeurt tijdens de eerste afspraak door middel van een intakegesprek, waarna de eerste massagebehandeling volgt.

Om het lichaam de kans te geven en te herstellen, is het raadzaam om in het begin regelmatig af te spreken. Chronische klachten zullen meer tijd nodig hebben dan klachten die net zijn ontstaan. Omdat tijdens een massage afvalstoffen vrijkomen, is het van belang om na de massage voldoende water te drinken. Na de massage kunnen er reacties optreden, dit is per individu verschillend. De een voelt zich energiek, de ander krijgt een gevoel van rust over zich, weer een ander kan zich juist heel moe voelen of huilerig. Hoe je reageert heeft te maken met wat er zich afspeelt in jouw leven, jouw lichaam, hoe of waar zit de (on)balans? Waar kan er nog aan gewerkt worden?  Luister je voldoende naar jezelf? Is er iets wat je wilt veranderen in je leven maar kom je er niet toe?

Vergoedingen
Ik ben aangesloten en geregistreerd als Natuurgeneeskundig therapeut bij:
De Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT)
Het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) 

Vanuit het aanvullend pakket Alternatieve geneeswijze kan de TuiNa massage vergoed worden. Dit geldt niet voor alle verzekeraars. Wil je dit wel vraag dan je zorgverzekeraar of de prestatiecode 24105 vanuit het aanvullende pakket Alternatieve geneeswijze wordt vergoed. Benoem evt het LVNT en RBCZ.
Houdt dit aan het eind van ieder jaar in de gaten als je een nieuw jaar afsluit met de zorgverzekeraar.

Er is ook de mogelijkheid om een ontspanningsmassage cadeau te geven. Vraag dan naar onze cadeaubon.